5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Vekiller'den hastaneye inceleme

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli milletvekilleri M. Salih Erdoğan, Mehmet Yüksektepe ve Osman Nuri Filiz ile AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, inşaatı süren Serinhisar Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. 

AK Parti milletvekilleri ve il başkanı, geçmiş dönemlerde sağlık ocağı olarak faaliyet gösterirken, devlet hastanesine dönüştürülmesi planlanan ve inşaatına başlanan Serinhisar Devlet Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. 37 yataklı olacak olan hastanenin modern bir şekilde yapımının sürdüğünü belirten AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı M. Emre Kabukçu, "Ameliyathanesi, morgu ve yoğun bakımı bulunan modern bir hastaneye kavuşacağız. Uzun zamandır inşaatı devam eden ve önceki hükümetler tarafından ihmal edilen hastane inşaatının kısa sürede tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunduk. Bu girişimlerimizin neticesini almaya başladık. İnanıyorum ki kısa süre içersinde hastanemiz halkımızın hizmetine sunulmuş olacaktır" dedi. 

İl Başkanı Tin ise, Ankara ziyaretlerinde Sağlık Bakanlığı Strateji Planlama Daire Başkanı ile yaptıkları görüşmelerde, hastane inşaatın bitirilmesi için 1 milyon 70 bin YTL'lik ödenek ihtiyacı olduğunu söylediklerini, görüşmenin ardından 500 bin YTL'lik ödeneğin gönderildiğini belirtti. Ödeneğin çıkmasıyla hastane inşaatının hızlandırıldığını ifade eden Tin, "Yapımı süren Serinhisar Devlet Hastanesi, Antalya yolu üzerinde olması sebebiyle yoğun trafiği olan ve bölgede yaklaşık 30 bin kişiye hizmet verecek bir hastane. Hükümetimiz Denizli'nin her bölgesinde sağlık ihtiyacını karşılayacak hizmeti halkımıza sunacaktır" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 16:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?