3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Vergi borcuna e-haciz gelecek

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI TUNÇAĞIL'DAN DTO'YA ZİYARET

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl ve vergi dairesi müdürleri, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Denizli Ticaret Odası'nı (DTO) ziyaret etti.

Ziyarette, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Vergi Dairesi Başkanı Tunçağıl ve beraberindekilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Özer, Denizli'de özel sektör ve kamu olarak ortak hareket edildiğini, bunun da ülke menfaatine dönüştüğünü belirterek, "Vergi dairemiz, özel sektör mantığı ile hareket ediyor ve bizim halimizden çok iyi anlıyor. İşte kamu ve özel sektörün bu birliktelikleri, netice olarak ülke menfaatine dönüşüyor" dedi. Özer, Denizli olarak vergi konusunda hassas olduklarını da vurgulayarak, "Denizli vergisini veren, verginin kutsallığını bilen, kayıt altında olan bir ili" şeklinde konuştu.

Sanayicilerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl ise, "Denizlili sanayicilerimiz Türkiye'ye örnek olacak başarılara imza atıyor. Krizde ayakta kalmasını bildi ve son aylarda ihracatını yükseltmeyi başardı. Sonuçta bu kazançlar, vergiye de yansıyor. Yapılan her ihracat ülke ekonomisine vergi olarak dönüyor. Bu da halkımıza, şehrimize, işçimize yatırım olarak yansıyor" dedi. Tunçağıl, e-haciz uygulaması sebebiyle sıkıntı yaşanabileceğini de dile getirerek, şunları söyledi:

"Aslında biz e-haciz yapmak istemiyoruz. E-haciz yapılacağına dair kendisine tebligat ulaşanlar bize müracaat etsinler. Borçları taksit veya tecil kapsamında olanlar varsa bu kişilere yardımcı olalım."

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI TUNÇAĞIL'DAN DTO'YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 16:14:04
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 23:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?