2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Verheugen, Denizli'ye geliyor

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı, Sanayi Odası’nın organize ettiği 2’nci Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Zirvesi’ne katılacak

Denizli Sanayi Odası’nın bu yıl 2’ncisini düzenlediği Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Zirvesi, önemli isimleri sanayicilerle buluşturacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle 31 Ekim Cuma günü Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak toplantının onur konuğu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen olacak.


Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, organizasyonun ana temasının, “tekstil ve konfeksiyonda dönüşüm; teknik tekstil; marka, moda, tasarım ve yeni trendler” olarak belirlendiğini söyledi. Zirvede, tekstil ve konfeksiyon sektörünün rekabet etmekte zorlandığı merkezler için esin kaynağı olabilecek çeşitli başarı öyküleri ve iyi uygulama örneklerinin ele alınacağını belirten Keçeci, sözlerini şöyle tamamladı:
“Açılışa, Türkiye’nin, Avrupa Birliği üyelik müzakerelerinde önemli roller üstlenen Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen katılacak. Ayrıca, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Rainhardt Frhr. Von Leoprechting de açılış konuşmasını yapacak. Panelistler arasında yer alan Avrupa Tekstil Birliği Meclis Başkanı ve Polonya Lodz Belediye Başkanı Jerzy Kropiwnicki, sıradışı bir dönüşüm öyküsünü paylaşacak.”

Milliyet EGe
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 13:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?