2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yakılan kuyumcu toprağa verildi

YAKILARAK ÖLDÜRÜLEN KUYUMCU TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli'de, dün otomobiliyle birlikte yakılmış olarak bulunan kuyumcu Sabahattin Çetin, bugün Acıpayam İlçesinde toprağa verildi.

Acıpayam İlçesinde kuyumculuk yaparken yaklaşık dört ay önce işyerini Honaz İlçesi Kaklık beldesine taşıyan iki çocuk babası Sabahattin Çetin (30), geçen hafta Cumartesi akşam saatlerinde son kez dükkanına girdikten sonra mahalle muhtarını arayarak kaçırıldığını söyleyip yardım istemişti. Bir daha kendisinden haber alınamayan Sabahattin Çetin, dün Kaklık beldesi ormanlık alanında otomobilinde ölü bulunmuştu.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Sabahattin Çetin'in yanmış cesedini eşi Suna Çetin'in üzerindeki takılardan tanıyarak teşhis ettiği öğrenildi. Çetin, bugün memleketi Acıpayam'a götürüldü.

Sabahattin Çetin'in cenazesi namaz için Acıpayam Çarşı Camii'ne götürüldü. Oğlunun tabutu başına koyduğu sandalyede yaklaşık bir saat oturan baba Ramazan Çetin, taziyeleri burada kabul etti.

Sabahattin Çetin ikindi namazını müteakıben kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Yapılan otopside Sabahattin Çetin'in önce tüfekle vurulduğu daha sonra da yakıldığı öğrenildi. Jandarma olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

YAKILARAK ÖLDÜRÜLEN KUYUMCU TOPRAĞA VERİLDİ
YAKILARAK ÖLDÜRÜLEN KUYUMCU TOPRAĞA VERİLDİ
YAKILARAK ÖLDÜRÜLEN KUYUMCU TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 17:51:02
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 23:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?