3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yamaç paraşütü heyecanı

Dünya Kupası 2009 Yamaç Paraşütü yarışması Türkiye ayağı yarın Denizli'de start alacak. Yarışma öncesi yarışmaya katılacak sporcular Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Denizli Havacılık Kulübü (DENHAVK) Başkanı Ümit Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kocasert ve sporcular katıldı. DENHAVK Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kocasert, bu yıl yarışmaya 34 ülkeden 140 sporcunun katıldığını, Türkiye'den ise 11 sporcunun yarışacağını söyleyerek, şampiyonanın düzenlenmesinde her aşamada kendilerine destek veren Vali Yavuz Erkmen ve valilik çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Yavuz Erkmen ise, güzel bir yarışma döneminin geçmesini dileyerek, tüm sporculara başarılar diledi. Vali Erkmen ayrıca, Denizli'nin tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından DENHAV Kulübü ve yabancı sporcular Vali Yavuz Erkmen'e tişört hediye ettiler. Vali Erkmen de ziyaretlerinin anısına sporculara ve davetlilere çeşitli hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 16:09:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?