5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Yangın bir evi kül etti

Denizli'de, 3 ailenin kaldığı ve ayrı bölümlerden oluşan bir evde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi 269 Sokak'ta Emin Arslan'a ait evde, sabah saatlerinde belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Ailesiyle birlikte uyuduğu sırada dumandan etkilenerek uyanan Emin Arslan, eşi ve çocuklarını uyandırarak dışarı çıkardı. Alevler kısa sürede, Mustafa Arslan ve Selahattin Arslan'ın kaldığı evin diğer bölümlerine de sıçradı.

Denizli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kısa sürede kontrol altına alınırken, ev sahipleri ve komşuları evdeki eşyaları boş bir alana taşıdı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Emin Arslan, uyuduğu sırada dumandan etkilendiğini belirterek, "Uyandığımda oda duman doluydu. Hemen eşimi ve çocuklarımı dışarı çıkardım. Diğer odalarda alevler yükselmeye başlamıştı. Yangının neden çıktığını anlamadım" dedi. 

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, yangın yerine giderek çalışmaları yerinde inceledi ve bilgi aldı. Can kaybının olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar oluşurken, yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma başlatıldı. 

Öte yandan, yangına müdahale etmek için Esentepe Mahallesi'ne gelen itfaiye araçlarının merdivenlerinin takıldığı telefon telleri koparken, 2 telefon direği de kırılarak sokak ortasına düştü.
iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 15:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?