5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Yaralı hasta doktoru bıçakladı

Çivril İlçesi'nde düğün konvoyuna açılan ateş sonucu yaralanan şahıs, getirildiği hastanedeki Acil Servis doktorunu bıçakla yaraladı. Şahsı hastaneye getiren yakını ise güvenlik görevlisini bıçaklayarak yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre, bir düğün töreni için Çivril İlçesi'ne bağlı Kıralan Beldesi'ne gelin almak için giden N.Ç, Rukiye Ç. ve Ramazan Ç, 20 YY 264 plakalı otomobille düğün konvoyuna katıldı. Bu sırada 10 yıl önce yaşanan kan davası nedeniyle hasımları A.A. ve M.A. konvoyda bulunan N.Ç.'nin aracına tüfekle ateş açtı. Yaşanan olayda N.Ç. yüz kısmından yaralanırken, otomobille Denizli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan N.Ç, daha sonra Dr. Sabri Demir'in "Size bir uzmanın bakması gerekiyor" demesi üzerine beklemeye başladı. Uzman doktorun gecikmesi iddiasıyla sinirlenen N.Ç, serviste bulunan personelle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araya girmek isteyen Dr. Sabri Demir, N.Ç. tarafından bacağından bıçaklandı. Bu sırada N.Ç.'nin yakını T.Ç. ise olaya müdahale etmek isteyen hastane güvenlik görevlisi Abdullah Demir'i bacağından bıçakladı. 

Hastanede meydana gelen olayın ardından olay yerinden kaçarak özel bir hastaneye gitmek isteyen şahıslar, İstasyon Caddesi'nde trafik polisleri tarafından yakalandı. Şahıslar, buradan polis gözetiminde N.Ç.'nin tedavi edilmesi için özel bir hastane getirildi. 

Hastanede tedavisi tamamlanan N.Ç. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olayın ardından T.Ç. ve yanlarında bulunduğu ileri sürülen M.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 14:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayhan MAKAL IP: 212.175.171.xxx Tarih : 11.07.2006 14:01:34
Sayın doktorum ve arkadaşımın bıçaklandığını Uşak Tabib odası Başkanı ve eski Sağlık Müdürüm Dr.Zafer AYDIN'ın bir yerel televizyonda yaptığı açıklamadan öğrendim.Dr.Sabri Demir'i yaklaşık 5 yıldır görmedim.Ama 5 yıl değil 50 yılda geçse o imanlı, inançlı,dürüst ve saygıdeğer doktoru unutmak mümkün değil.Kendisini tıbbi teknolog olarak görev yaptığım Denizli Devlet Hastanesinde tanımıştım.Kendisini yürekten geçmiş olsun diyorum.Allah kendisini sağlıklı uzun ömürler versin.Eski sağlık müdürüm olan uşak Tabib odası Başkanı Dr.Zafer Aydın'ıda başka bir ildede olsa sahip çıkılması gerektiği için sahip çıktığından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum.Allah kendisinden razı olsun. Beynimizi değil elimizi kullanarak problemlerin çözülemeyeceği gerçeğinide artık görmek gerekir diyorum.Allah bu vatan,bu yüce millet için problem çıkaran değil problem çözenlerin yar ve yardımcısı olsun.