3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yaralı kurtarma tatbikatı

Karayolu Trafik Haftası kutlamaları Denizli'de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kutlamaları bu sabah Bayramyeri Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerle başladı. Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve protokol üyelerinin de katıldığı etkinliklerde, çalışmalarından dolayı polis ve jandarma trafik ekiplerine teşekkür belgeleri verildi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, yol kalitesinin artmasıyla birlikte kazalarda düşüş yaşandığını belirterek, sürücüleri trafik kurallarına uygun şekilde araç kullanmaları uyarısında bulundu.

Denizli kent merkezinde kırmızı ışık bekleme süresinin uzun olduğunu belirten Vali Erkmen, bu konuda da çalışma yapılması gerektiğini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar açılan standları gezdi. Karayolu Trafik Haftası sebebiyle yaralı kurtarma tatbikatı da düzenlendi. Tatbikat gereği, daha önce kaza yapmış bir araca oturtulan ve yüzleri kırmızı boya ile boyanan iki kazazede, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin çalışmalarıyla araçlardan çıkarılarak hastaneye sevk edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, hafta boyuna çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Etkinlikler çerçevesinde Merkez Spor Salonu'nda tenis turnuvası düzenlenecek, okullarda trafikle ilgili eğitim toplantıları yapılacak.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 17:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?