3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yaralıyı kurtardı yılın polisi seçildi

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ve beraberindeki heyet, Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan'ın yanı sıra, Polis Başmüfettişleri Engin Ulusoy ve Mehmet Tüzün, Valilik Protokol Müdürü Osman Yıldız, emniyet amirleri ve polis memurları katıldı. İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Polis Teşkilatı'nın bu yıl 164. kuruluş yılını kutladıklarını belirterek, "Denizli'de bin 845 personel ile halkın can ve mal kaybını korumak için çalışıyoruz" dedi.

Muzaffer Erkan, geçen ay meydana gelen bir silahlı yaralama olayında bacağından yaralanan ve kan kaybeden yaralıya kemer ile bacağını sıkarak ilk yardımda bulunan Emre Tokay isimli polis memurunu yılın polisi, yanında bulunan ve kemerini veren polis memuru Sebahattin Canyılmaz'ı da ayın polisi seçtiklerini söyledi. Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, 10 Nisan'da yapılacak olan kokteylde yılın ve ayın polisi seçilen memurlara ödül verileceğini söyledi.

Ziyarette konuşan Vali Yavuz Erkmen ise, Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, polis teşkilatının kurulduğu tarihten bugüne kadar vatan için üstün hizmetler yaptığını, bugünlere ulaşılmasında emniyet teşkilatının da büyük emeğinin olduğunu söyleyerek, bugüne kadar emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:00:39
Güncelleme :6 Nisan 2009 Pazartesi 18:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?