2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yardım üstüne yardım yapıyor

Denizlili hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu eğitime bir katkıda daha bulunarak Ali Kameroğlu Anaokulu'nun protokolünü imzaladı.

Protokol törenine Denizli Valisi Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Vali Yavuz Erkmen, hayırsever Kadir Kameroğlu'nun yapılacak anaokulu ile birlikte altısı okul, biri sağlık merkezi ve biri de camii olmak üzere 8 eseri Çivril'e kazandırdığını belirterek, "Bütün yapılan hayır işlerine bakıldığında Kadir Kameroğlu'na saygı duymamak mümkün değil. Bizlerin takdir ve sevgisinin yanında bu yıl TBMM tarafından, yaptığı hizmetlerden dolayı Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirildi. İnsan ömrü sınırlı, er geç bitiyor. Ancak insan geride bıraktıkları ile anılıyor. Kadir amcaya yaptıkları bu hayır işlerinden dolayı hem kendi, hem de Denizli halkı adına teşekkür ediyorum" dedi. Hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyleyerek, "Yaptığım hizmetler zincirine bir halka daha eklemekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Vatanıma ve milletime olan şükran borcumu hala ödediğimi sanmıyorum. İnşallah ömrümün sonuna kadar bu zincirlere halkalar eklemeye devam edeceğim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Yapacağım bu yatırımların bir kuruşunu dahi vergiden düşmüyorum. Harcamaların tamamını kutsal kazancımdan yaptığımı herkesin bilmesini istiyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ali Kameroğlu Anaokulu'nun protokolü Vali Yavuz Erkmen ve hayırsever Kadir Kameroğlu tarafından imzalandı. Çivril İlçesinde yaptırılacak olan bin 318 metrekare kapalı alana sahip bodrum+zemin kattan oluşacak 4 derslikli ve 80 öğrenci kapasiteli anaokulunun 600 bin YTL'ye mal olacağı öğrenildi.
(SK-AV-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 17:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?