6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Yarın adliyeye sevk edilecekler

RÜŞVET OPERASYONU

Denizli'de, rüşvet almak ve vermek iddiasıyla gözaltına alınan aralarında 16 trafik polisinin de olduğu 43 kişi bugün sağlık kontrolünden geçti.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli bazı polis memurlarının Denizli ve ilçeler arasında taşımacılık yapan taşıyıcılar, kooperatif başkanı ve çalışanlarından rüşvet aldıkları şeklinde duyum alınması üzerine Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yaklaşık dört aydır yürütülen projeli çalışmalar sonucu rüşvet almak ve vermek suçu ile ilgili önceki gün başlatılan operasyonda 16'sı polis 27'si sivil olmak üzere toplam 43 şüpheli şahıs Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda operasyona konu bazı bilgi, belge ve dokümanlara incelenmek üzere el konuldu. 43 şüpheli, bu sabah Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılarak sağlık kontrolünden geçirilmek için hastaneye götürüldü. Şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 11:52:05
Güncelleme :21 Şubat 2011 Pazartesi 18:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?