2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yavru Horozlar prestij peşinde

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'ndaki son maçını deplasmanda Marmaris Belediyespor ile oynayacak olan Denizli Belediyespor, genç futbolcularla çıkacağı prestij maçını kazanıp ligi galibiyetle bitirmek istiyor.

Grupta bitime bir hafta kala liderliğini garantileyen ve 8 takımın katılacağı ekstra play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Denizli Belediyespor'da yüzler gülüyor. Ligin son haftasında oynayacağı Marmaris Belediyespor maçının antrenmanları neşe içinde sürdüren Kırmızı-beyazlı ekipte, kasığında ağrılar bulunan Beşir, dizindeki ağrıları geçmeyen kaleci İsmail ile izinli olan kaptan Fatih, haftanın ilk antrenmanına katılmadı. Yenileme koşunun ardından yarı saha çift kale maç yapan kırmızı beyazlı futbolcuların oldukça moralli olması dikkat çekti.

Teknik direktör Hakan Dolutaş, antrenman öncesi futbolcularla sahada yaptığı konuşmada klasman grubundaki mücadelelerinden dolayı kendilerini tekrar kutlarken, ligin bitmediğini asıl sınavın play-off maçlarında verileceğini söyledi. Marmaris Belediyespor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Dolutaş, "Bu maçta sakat ve kart cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle genç futbolculara şans vereceğim. Ligi galibiyet ile bitirmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan, Denizli Belediyespor'un Olağan Genel Kurul toplantısı 30 Mayıs 2009 Cumartesi günü, Bahçelievler Mahallesi İtfaiye Binası 1. katındaki kulüp binasında saat yapılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 14:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?