3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yavru Horoz'un gözü 1. Lig'de

Klasman Grubu'nu lider bitirerek ekstra play-off'a kalmayı başaran Denizli Belediyespor'da, yönetim, teknik heyet ve futbolcular piknikte stres ve yorgunluk attı.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve ekstra play-off'a kalmayı başaran Denizli Belediyespor, ligin son haftasında Marmaris Belediyespor'a 3-0 mağlup olarak ligi tamamladı.

Ekstra play-off maçları hazırlıklarına yarın başlayacak olan Kırmızı-beyazlı ekipte, kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan, ekstra play-off maçlarında Denizli'nin sesini duyurmak için çalışacaklarını belirterek, "Denizli Belediyespor üzerine düşen misyonu fazlasıyla yerine getirmiş ve Denizli'nin 2. Lig'de karizması olmuştur. Şimdi sıra play-off maçlarında. Denizli'nin adını orada da başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum. Orada da aynı başarıyı gösterip Bank Asya 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Hakan Dolutaş, acısıyla tatlısıyla geride kalan 36 maçta iyi futbol sergilediklerini belirterek, kademe ve klasman grubu maçlarında sergiledikleri pozitif futbolu play-off maçlarında da sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Denizli Belediyespor'un sezon sonu pikniği ise Çamlık Mesireliği'nde yapıldı. Başkan Namık Kemal Eraslan, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların eşleriyle katıldığı pikniğe, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da katıldı.

Grubunda oynadığı 36 maçta 15 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Denizli Belediyespor, attığı 53 gole karşın kalesinde 45 gol gördü ve 58 puan topladı. Bucaspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarının Bank Asya 1. Lig'e çıktığı 2. Lig Yükselme Grubu'nda, 3-4 ve 5. sırayı paylaşan Tokatspor, Tarsus İdmanyurdu ve Çorumspor'un yanı sıra, 5 klasman gruplarında ilk sırayı alan Çanakkale Dardanelspor, Denizli Belediyespor, Konya Şekerspor, Trabzon Karadenizspor ve Şanlıurfaspor ekstra play-off'ta Bank Asya 1. Lig'e yükselen 3. takım olmak için mücadele edecekler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 17:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?