3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yazıcıoğlu Parkı yeniden yapılıyor

Denizli Belediyesi yıllardır atıl durumda bulunan 170 dönümlük İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nı yeni baştan imar ediyor.

Denizli Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa başlatılan çalışma aralıksız olarak sürüyor.

Denizli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, parka gelen insanların rahatça oturabilmeleri, yürüyüş ve koşu yapabilmeleri ve çocukların rahatça oynayabilmeleri için yeşil alan düzenlemesi konusunda bir dizi çalışma başlatıldığı kaydedildi.

İşe öncelikle ağaçları budamakla başlayan ekipler daha sonra kötü görüntüye sebep olan betonları kırıp temizlik yapıyor. Düzenlemenin hızla yapıldığı parkta birçok alan çimlendirilecek.Yeni bitkiler dikilip koşu yolları yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasından sonra İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’nın tüm Denizlililer’in uğrak yeri olacağını belirten yetkililer, çalışmanın bitmesiyle birlikte parkın yeni bir görüntü kazanacağını ve vatandaşların güvenli olarak dolaşıp, spor yapma imkanı bulacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 16:26:43
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 14:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?