2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Yenemeyeceğimiz takım yok'

Denizlispor'da Bursaspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.


Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor'la karşılaşan ve ikinci yarıda atılan gollerle maçı 4-3 kazanan Denizlispor'da oynanan futbol ve alınan 3 puanın mutluluğu yaşanıyor. Bursaspor galibiyetiyle bu sezon kendi sahasında oynadığı 6 maçtan 4'ünü kazanan Yeşil-siyahlılar, ligde topladığı 14 puanının 13'ünü kendi sahasında aldı.


Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, sahada futbolcuların son sözü söylediğini ve galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bursaspor maçını mutlaka kazanmak için sahaya çıktı. Maç gitti geldi. Maçın içinde genç takım olmamız sebebiyle zaman zaman konsantre eksikliği yaşıyoruz. Bu dalgalandırmayı kaldırabilirsek çok daha iyi olacağız. Maçlarda kazanacak skorları yakalıyoruz ancak yaşanan konsantre eksikliği sebebiyle ummadığımız sonuçlarla da karşılaşabiliyoruz" dedi.


Her zaman galibiyeti düşünen bir takım olduklarını belirten Özhan Çetin, "Bursaspor maçında maç gitti denildiği anda maçı çevirdik. Diri, istekli ve arzulu bir takıma sahibiz" dedi. Deplasmanda bu sezon fazla başarılı olamadıklarını, bunu Eskişehirspor maçıyla sona erdirmek istediklerini kaydeden Çetin, "Eskişehirspor maçı çok önemli. Eskişehirspor'u yenersek Bursaspor galibiyeti daha anlamlı hale gelecek" diye konuştu.


Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, 12 yıl sonra yeniden göreve geldiği Denizlispor'daki ilk galibiyetini almanın sevincini yaşıyor.
Bugünü dinlenerek geçiren Denizlispor Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 17:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?