5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Yeni eğitim-öğretim yılı başladı

Denizli'de 2006-2007 eğitim-öğretim yılının açılışı dolayısıyla Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu öğretmenleri ile öğrencileri Vali Gazi Şimşek'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, Denizli'deki verimli eğitim ve öğretimin meyvelerini aldıklarını söyleyerek, başarılarını artırmak için daha da çalışacaklarını dile getirdi. Vali Şimşek ise, öğrencilere öğütlerde bulunarak, başarı için öncelikle kendine güvenin şart olduğunu vurguladı. Şimşek, "Derslerinize iyi çalışmalı ve sonrasında da hayatınızda başarılı olmalısınız. Kendinize güvenirseniz başarı gelir. Bir işte tutunmak, başarılı olmak ve ülkemizin kalkınması için de elinizden geleni yapmalısınız. İş arayandan ziyade aranılan kişiler olmalısınız. Bunun için de çok çalışmak gerekiyor" dedi. 

Deprem güçlendirilmesi yapılan okullar hakkında da bilgiler veren Şimşek, "Şu anda depreme karşı güçlendirilen binalarımız mevcut. Bu nedenle bazı sıkıntılar olabilir. Fakat bu eğitim-öğretim yılının ikinci yarısına kadar sıkıntılarımızın çoğu bitecek" diye konuştu.
Vali Şimşek, yaptığı konuşmanın ardından öğrencilere kitap, öğretmenlere ise saat hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 15:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?