3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yeni kurslar açılıyor

Denizli Belediyesi, Sevindik, Karaman, Yenişehir Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri'nin ardından Fatih ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri'ni de hizmete açtı.


Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 4 ay gibi kısa sürede bitirilen Fatih ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ne kayıtları tamamlamasının ardından kapılarını eğitime açtı. Sevindik, Karaman ve Yenişehir'in ardından Fatih ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin eğitime geçmesiyle öğrenci sayısı da 750 yükseldi. Fatih'de 150, Mehmet Akif Ersoy'da ise 100 öğrenci, öğretmenler gözetiminde okul dışı boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye başladı. Minik öğrenciler, sağlıklı koşullarda, hem ev ödevlerini yapıyor hem gerekli bilgilerle donatılıyor.

Denizli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bilgi evi ve kurs merkezlerinden ilköğretim okullarının 1. ve 8. arasında eğitim gören öğrenciler faydalanabildiği, öğrencilerin düzenli sınıflarda, sağlıklı koşullarda, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği deneyimli eğitimci kadrosuyla, okul dışı boş zamanlarını kötü alışkanlıklardan uzak durup en iyi şekilde değerlendirdiği kaydedildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 16:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?