2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yeni öğretmenevi hizmete açıldı

DENİZLİ YENİ ÖĞRETMENEVİ DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Denizli'de yeni öğretmenevi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Denizli Belediyesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilen, İstiklal Caddesi üzerindeki tarihi Denizli Evi, Öğretmenevi olarak tefriş edilerek, 80. Yıl Öğretmenevi Çınar Şubesi olarak hizmete sunuldu.

Açılış törenine Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakçı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, DTO Başkanı Necdet Özer, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ve davetliler katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Belediye olarak eğitim için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirterek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Vali Yavuz Erkmen ise, eski Denizli Evi'nin restore edilerek yaşayan bir mekan haline getirilmesinin ayrı bir önem taşıdığını söyleyerek, "Bu bina geçmişte restore edilmiş ancak aktif olarak kullanılmamış. Bundan sonra burası 24 saat yaşayan bir mekan olarak tüm öğretmen arkadaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Hükümet binasının bulunduğu alanın boşaltma çalışmaları devam ediyor. Orada Denizli'ye yakışan bir hükümet konağı ve müze yapılacak ve orası Denizli'nin önünü açacak. Burada öğretmenlerimizin mağdur olamaması için ilk etapta burayı uygun gördük. Burası güzel bir mekan oldu. Amacımız en kısa zamanda öğretmenlerimizi daha uygun bir yere kavuşturmaktır" dedi.

Konuşmaların ardından 80. Yıl Öğretmenevi Çınar Şubesi'nin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı.

DENİZLİ YENİ ÖĞRETMENEVİ DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 14:39:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 16:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan kösehan IP: 195.174.152.xxx Tarih : 27.11.2009 01:14:57

 Koskoca Denizlinin tüm öğretmenlerini kuş kafesine ( köy kahvesi kadar ) yere sıkıştırdıkları için,emeği geçen tüm yetkililere buradan teşekkürlerimi sunuyorum.Var olun Sağ olun... Umarım ikinci bir aşamada bir odaya sıkıştırmayı becerirsiniz....