2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yeni personele oryantasyon eğitimi

Denizli Devlet Hastanesi kadrosuna yeni katılan doktor, psikolog ve hemşireler için oryantasyon eğitimleri başladı. 20 sağlık çalışanının hastane hakkında bilgilendirileceği eğitim seminerleri 4 gün sürecek.

Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen seminerlerde Çocuk Hastalıkları Uzmanı Beysun İstanbullu, Acil Servis Hekimleri Dr. Tolga Turan ve Dr. Murat Erverdi, Çocuk Acil Hekimi Dr. Abdi Basmacı, Sosyal Hizmet Uzmanı Huriye Özdemir, Eğitim Hemşireleri Münire Hıdır ve Fatma Kalkan, Enfeksiyon Hemşiresi Dilek Sül, Gülizar Şahin ve Neriman Erkaya, Yoğun Bakım Hemşiresi Azize Korkmaz, Laboratuvar Teknisyeni Zehra Doğan, Halkla İlişkiler Uzmanı Muhammet Söylemez, hastane kadrosuna yeni katılan hekim, psikolog ve hemşirelere oryantasyon eğitimi verecek.

Seminerlerde iletişim ve takımdaşlık, toplam kalite yönetim sistemi, İSO 9001-kurum kültürü, kalite çemberleri, çevre yönetim sistemi, hasta hakları ve halkla ilişkiler, personel özlük hakları, hastane kayıtları, otomasyon ve intranet, hastane enfeksiyonları ve korunma yolları, bebek dostu hastane, adli tıp, hastane afet planı ve triaj, taşıma teknikleri, temel yaşam ve ileri yaşam desteği, pratik uygulama, hemşirelik süreci ve kayıtlar, damar yolu ve ilaç uygulamaları, kateter uygulamaları, EKG çekimi, şok ve sıvı elektrolit dengesi, hipertansiyon, göğüs ağrılı hasta, anaflaksi, solunum sıkıntılı hasta, diyabetik hasta ve terminal dönemdeki hasta konularında bilgi verilecek.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 21:54:14
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 22:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?