5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Yeni sezona sıkı hazırlık

Yeni sezon hazırlıklarını Denizli'de sürdüren Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup takımlarından Denizli Belediyespor'da, Teknik Direktör Altan Çetindağ, ligde istikrarlı sonuçlar almanın çok önemli olduğunu söyledi. 

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan kırmızı-beyazlı ekipte, çalışmalar gün geçtikçe tempo kazanırken, Teknik Direktör Altan Çetindağ, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Çetindağ, "Fikstürün nasıl olduğu bizi ilgilendirmemeli. Çünkü biz rakiplerin hepsiyle bir şekilde karşılaşacağız. Önemli olan istikrarlı futbol neticesinde iyi sonuçlar alarak sezon bitiminde mutlu sona ulaşmak. Takım olarak bunu yapmak için çalışıyoruz" dedi. 

Takımın son durumunun çok iyi olduğunu kaydeden Çetindağ, "İlk ve ikinci etap çalışmalarını sorunsuz geçiyoruz. Yeni takım olduğumuz için uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz. Son etap kampında yapacağımız hazırlık maçları ile lige hazır hale geleceğiz" diye konuştu.
Transfer çalışmalarını sürdüren Denizli Belediyespor, kaleci arayışlarına devam ediyor. Denizlispor'un genç kalecilerinden Soner veya Cenk'i transfer etmek isteyen, ancak yeşil- siyahlılardan bu konuda olumlu cevap alamayan Denizli Belediyespor, kaleci arayışlarını sürdürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 18:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?