3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yeni transferler göz doldurdu

TFF 2.LİG

Denizlispor'un yeni transferleri Salih, Fatih ve Hakan Trabzonspor maçında verdikleri mücadeleyle teknik heyet ve yönetimin beğenisini kazandı.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren, Ziraat Türkiye Kupası'nda da mücadelesini sürdüren Denizli Belediyespor, 4 oyuncuyla yollarını ayırdıktan sonra daha güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kırmızı-beyazlılar, Gebzespor'da forma giyen 24 yaşındaki ön libero Salih Sepercik'le 6 aylık, yine aynı takımdan 24 yaşındaki stoper Fatih Yılmaz ile de 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Bunun yanı sıra Adıyamanspor'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Genç'i de 1.5 yıllık sözleşme ile kadrosuna dahil eden Denizli Belediyespor, 3 oyuncuyu ayağının tozuyla Trabzonspor maçında oynattı. Denizli Belediyesor Genel Menajeri Kadir Kanatsız, yeni transferlerin imza attıklarının ertesi günü Trabzonspor gibi güçlü bir takım karşısında forma giydiklerini ve ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Bizim önceliğimiz lig. Bu yüzden kadromuzu güçlendirmek için transfer çalışmalarımız sürüyor. Salih, Fatih ve Hakan Trabzonspor maçında oynadıkları futbolla takımda başarılı olacaklarını gösterdiler" dedi.

Denizli Belediyepor Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Çarşamba günü oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına da devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 16:14:02
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 18:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?