2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi açıldı

Denizli Belediyesi tarafından yaptırılan Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi hizmete açıldı. 

Açılışa Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bilgi evleriyle birlikte çocukların okuldan önce ve sonra uzmanların eşliğinde eğitimlerini devam ettirecekleri bir ortam açtıklarını söyledi. 

Denizli Valisi Hasan Canpolat da, bilgi evlerinin son derece güzel bir uygulama olduğunu söyleyerek, "Özellikle öğrencilerin okul dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği mekanlar oluşturuluyor. Gençlerimizi ve çocuklarımızı okulların dışında da vakitlerini değerlendirebilecekleri yerler oluşturmamız gerekiyor. Belediyemiz bu konuda güzel çalışmalar yapıyor. Denizli Belediyesi ile yürüttüğümüz bir başka çalışma da toplum merkezleri. Toplum Merkezleri ve Gençlik Merkezleri biraz daha geniş bir kitleye hitap edecek. Bunlarında yakında açılışlarını yapacağız" dedi. 

Merkezin açılış kurdelasını Denizli Valisi Hasan Canpolat ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz keserken, açılışın ardından Yenişehir Mahalle Muhtarlığı ve Yenişehir Anaokulu'nda incelemelerde bulunan protokol üyeleri, çocuklarla çeşitli hediyeler verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 17:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?