2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yerel gazetelerden örnek kampanya

Denizli'de yayın hayatını sürdüren Yeni Olay, Yeni Gazete ve Gündem Gazetesi, 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi anlamlı bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde üç gazetede toplanacak kutlama ilanlarının gelirinin 0-12 yaş Çocuk Yuvası'nda barınan çocukların giyim ihtiyacı için harcanacağı açıklandı. 

Yeni Olay, Yeni Gazete ve Gündem Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Kadir Altınoluk, yerel gazetelerin önemli bir gelir kaynağı olan bayram kutlama ilanlarından elde edilecek gelirin kimsesiz çocuklar yararına kullanılacağını açıkladı. Toplanacak ilanların gelirleri ve kimsesiz çocuklar yararına yapılacak harcamaların tümünün fatura ve tahsilat makbuzu karşılığında gerçekleşeceğini belirten Altınoluk, kutlama ilanı veren kişi ya da kuruluşların isimlerinin de 23 Nisan tarihine kadar her hafta kamuoyuna duyurulacağını kaydetti. 

Kampanyanın amacı hakkında da bilgi veren Altınoluk, "Basın kuruluşu olarak bizlerin de zaman zaman elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Grubumuzun başlattığı bu anlamlı kampanyaların ilerleyen zamanlarda diğer basın kuruluşları tarafından da sürdürülmesi en büyük temennimiz. Çünkü bizler Denizlili okurlarımızın desteği ile ayaktayız. Bu anlamda sosyal hizmet yürüten kurumlarımızın da bu görevlerini eksiksiz yerine getirebilmesi için bu tür çalışmaları zaman zaman yapmamız gerekiyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 17:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?