3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yerel seçim değerlendirmesi

Yerel seçimlere az bir süre kala Denizli’de siyasi parti il başkanlarıyla Vali Yavuz Erkmen bir araya geldi. Polisevi'nde düzenlenen toplantıya, Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali Çardakcı ve seçimlere katılacak olan siyasi parti il başkanları katıldı.

Toplantı öncesi konuşma yapan Vali Yavuz Erkmen, seçimlerin Denizli ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Partilere ve adaylara başarılar dileyen Vali Erkmen, "Denizli seçim zamanlarındaki centilmenliğiyle bugüne kadar güzel örnekler sergilemiştir. Bugünden sonrada umuyorum ki böyle olacaktır. Seçimler sırasında, partilere, adaylara ve Denizli halkına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Adaylardan ve parti temsilcilerinden propaganda süresi boyunca çevre ve gürültü kirliliği konusunda hassasiyet göstereceklerine inanıyorum. Düzgün ve seviyeli siyaset yapılmalıdır" dedi.

Vali Erkmen'in konuşmasının ardından, Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü İsmail Ulutaş, Yüksek Seçim Kurulu'nun propaganda süreci ile ilgili bilgi verdi. Siyasi parti temsilcileri de, seçimler sırasındaki istek ve taleplerini Vali Yavuz Erkmen'e iletti. Toplantı sonucunda, bugünden itibaren, propaganda amaçlı büyük konvoylar oluşturularak araçların şehir merkezinde gezmemeleri, sabah erken saatlerde hoparlör ile yüksek sesle propaganda yapılmaması kararlaştırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 20:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?