3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yerli Stoch ve Yasin Denizlispor'da

DENİZLİSPOR YASİN ÇAKMAK VE YERLİ STOCH ÖZGÜR'LE ANLAŞTI

Denizlispor transferin son gününde tecrübeli futbolcu Yasin Çakmak ve Fenerbahçeli oyuncu Stoch'a benzerliği ile dikkat çeken Özgür Atılgan ile anlaştı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da transferin son günü hareketli saatler yaşandı. Ligde ilk 2 maçını kazanarak averajla ikinci sıraya yerleşen Yeşil siyahlı ekipte, teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, daha önce Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe'nin yanı sıra son olarak geçen sezon Sivasspor'da forma giyen 25 yaşındaki stoper Yasin Çakmak ile anlaşma sağladı. Bugün kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Yasin Çakmak kendisini bir yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı attı. Asbaşkan Osman Vural Yapıcı imza töreninde yaptığı konuşmada, Denizlispor'un hedefleri olan bir takım olduğunu belirterek, "Son gün de olsa transfer çalışmalarımızı sürdürdük. Yasin Çakmak çok tecrübeli ve Denizlispor'a büyük yarar sağlayacak bir oyuncu. Bu transferin kendisine ve Denizlispor'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Bir süre önce menajeriyle anlaşma sağlanan ve başka bir kulüpte oynamasına izin verilen Youla'nın ise takım bulamaması sebebiyle kulüpte kaldığını belirten Yapıcı, "Youla bugünden itibaren Denizlispor'un futbolcusu ve kendisinden yararlanmak istiyoruz" dedi. Denizlispor'la sözleşme imzalayan Yasin Çakmak ise, yeni takımına gelmekten mutlu olduğunu belirterek, "Denizlispor hedefleri olan bir takım. Ligin ilk iki maçını kazanarak tekrar Süper Lige çıkma yolundaki inancı bir kez daha ortaya koydular. Denizlispor'da görevimi başarıyla yerine getirerek hedefe ulaşma yolunda katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Öte yandan Yeşil-siyahlı ekip, Yasin Çakmak'ın ardından, Fenerbahçe'nin yıldızı Stoch'a benzerliği ile tanınan Özgür Atılgan ile de anlaştı. Göztepe, Denizli Belediyespor, Bugsaşspor, Çankırı Belediyespor ve son olarak geçen sezon Eyüpspor'da forma giyen 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Özgür Atılgan'la anlaşma sağlandığı açıklandı.

DENİZLİSPOR YASİN ÇAKMAK VE YERLİ STOCH ÖZGÜR'LE ANLAŞTI
DENİZLİSPOR YASİN ÇAKMAK VE YERLİ STOCH ÖZGÜR'LE ANLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 14:06:03
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 15:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?