3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yol çizgileri yenileniyor

Denizli Belediyesi, şehir içi ve şehirlerarası yolları elden geçirerek, hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli hale getiriyor.

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Denizli'yi Ankara, Antalya ve İzmir'e bağlayan şehirlerarası karayolunda, bordür, yol ve yaya geçitlerini boyuyor.

Yollarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından çalışmalar başlatılırken, uluslararası standartlara uygun, sıcağa dayanıklı, gece sürücüler için parlama özelliğine sahip ve dikkat çekici boya kullanıldığı belirtildi. Çalışmalarda, ihtiyaç duyulan yerlere hızın azaltılması gerektiği uyarısında bulunan dikkat çekici işaretler yapılıyor. Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, trafik ulaşımı nı daha güvenli hale getirmek için boyama işlerine başlandığını belirterek, 'Havaların ısınmasının ardından yol çizgilerini elden geçirmeye başladık. Öncelikle Denizli-Ankara, Denizli-İzmir ve Denizli-Antalya şehirlerarası yollarını tamamlayacağız. Ardından da şehir içi yollarda boyama yapılacak. Kazı çalışmalarının olmadığı yollarda, yol ayırma çizgileri, profil atlama çizgileri, bordür çizgileri boyaması ve yaya çizgilerinin boyaması bitirilecek" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 14:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Atalay SEZENER IP: 88.253.59.xxx Tarih : 21.06.2009 01:40:59

İyi güzel hoşta adam gibi boya kullanın ki , sabahtan boyanıp akşamına silinip gitmesin yazılar.