7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Yollar denetim altında

Kurban Bayramı öncesi Denizli'de trafik denetimleri artarken Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan bugün ekiplerle birlikte çalışmalara katıldı. 

İzmir-Ankara-Antalya üçgeni içindeki en önemli karayolları noktasında bulunan Denizli'de, Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri artırıldı. Başta hız ve emniyet kemeri olmak üzere araç sürücüleri sürekli kontrol ediliyor. Bugün yapılan kontrollere Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da katıldı. 7 radar ekibinin sürekli hız kontrolü yaptığı kontrollerde, bazı araçlar trafikten men edilirken kurallara uymayanlara ceza kesildi. Radara yakalanan bir sürücünün duruma itiraz etmesi üzerine Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ile sürücü arasında tartışma yaşandı. Kısa mesafedeki bir fabrikadan yola çıktığını ve sürat yapmasının mümkün olmadığını söyleyen sürücünün itirazını dinleyen Muzaffer Erkan, "Senin yaptığın cinayet gibi bir olay. Bu yolda 60 kilometreyle gitmen lazım ama sen 100 süratle gidiyorsun" dedi. Sürücünün itirazını sürdürmesi üzerine Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, radar raporlarının getirilmesini istedi. Aracın takografında yapılan incelemede sürücünün sabah saatlerinde hız yaptığı
ortaya çıkınca yasal işlem yapıldı. 

Kurban Bayramı öncesi tüm birimlerle çalışmaları artırdıklarını belirten Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, "Her konuda olduğu gibi trafik konusunda da yaptığımız işin sonucunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hız konusunda da aynı duyarlılığı gösteriyoruz. 7 radar sürekli yollarda hız kontrolü yapıyor. Sadece bayramda değil her zaman bu çalışma sürecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 15:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?