3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Yönetim görev dağılımı yaptı

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

Denizlispor'da geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy başkanlığında bu sabah toplantı yapan yeşil siyahlı yönetimde görev dağılımı yapılarak çalışmalara hız verildi. Denizlispor'da Mehmet Özsoy'un başkanlığındaki yeni yönetimde Rıdvan Erdemir, Salih Amiroğlu ve Ali Alaybeyoğlu başkan yardımcılıklarına getirilirken, Ahmet Akif Ercan Mali İşler Komitesi Asbaşkanı, Osman Vural Yapıcı Profesyonel Şube Komitesi Asbaşkanı, Ertan Kesgin Altyapı Komitesi Asbaşkanı, Ali Değirmenci İdari İşler Komitesi Asbaşkanı, Cengiz Ayyavuz Tesis ve

Salon Sporları Komitesi Asbaşkanı, Zafer Gökşin ARGE-Kolej ve Sağlık Komitesi Asbaşkanı, Hamdi Işıklı da Hukuk-Basın ve Dış İşler Komitesi Asbaşkanlığı görevlerine getirildi.

Yönetim kurulu toplantısının ardından Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy bazı yöneticilerin de katılımıyla basın toplantısı düzenleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Genel kurulun ardından görev dağılımının da yapıldığını belirten Mehmet Özsoy, takımın Pazartesi günü toplanarak tesislerde çalışmalara başlayacağını, sezon öncesi ilk kampın Davraz, ikinci kampın ise Kartepe'de yapılacağını söyledi. Kamp dönemi öncesi teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini ifade eden Özsoy, "Bank Asya 1.Ligi'ni iyi

tanıyan veya Turkcell Süper Lig'de görev yapan bazı hocalarla görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek hafta mutlaka teknik direktör konusunu kesinleştireceğiz" dedi. Futbolcu transferinde de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Yönetim kurulu olarak görüştüğümüz futbolcular var. Bu oyuncuların yanı sıra gelecek hocanın da raporu doğrultusunda transfer yapacağız" şeklinde konuştu.

Olağanüstü genel kurul sonrası bazı yöneticilerin istifa etmesinin ardından yeniden görev almasıyla ilgili soruyu da cevaplandıran Mehmet Özsoy, "Denizlispor tarihinde belki de ilk defa birden fazla adayla seçimlere gidildi. Bu tür durumlarda istifaların olması doğaldır. Ancak daha önce görev almayı düşünmediğini açıklayan arkadaşlarımızla görüştük ve yeniden geri döndüler. Yönetim kurulunda hiç bir huzursuzluk yok ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMINI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 14:13:02
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 18:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?