2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Yönetimden kötü futbola tepki

TFF 2. LİG

Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, Turgutluspor karşısında mağlubiyetten çoktan sergilenen futbolun kendilerini üzdüğünü belirterek, başarıda ödül verdikleri gibi kötü futbolu da cezasız bırakmayacaklarını söyledi.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Denizli Belediyespor, 19. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Turgutluspor'a 2-0 mağlup oldu. Kendi sahasındaki 9 maçtan ancak 12 puan çıkarabilen Kırmızı-beyazlıların Turgutluspor karşısında sahaya yansıttıkları futbol yönetimin tepkisini çekti. Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, 4 gol yedikleri maçlarda bile sergilenen mücadeleci futboldan dolayı futbolcuları tebrik ettiğini belirterek, "10 kişi kaldığımız İstanbulspor ve Fethiyespor maçlarında bile deplasmanda olmamıza rağmen futbolcularımızın sahadaki kazanma hırsı ve mücadele gücü, takdire şayandı. 11 kişi olmamıza rağmen 10 kişilik futbol bile sergileyemedik. Bu durumda herkes kendisine çeki düzen vermeli. Başarıyı ödüllendiriyorsak, başarısızlığı da aynı şekilde cezalandıracağız" dedi. Eraslan, Turgutluspor maçında kaybedilen 3 puanın Alanyaspor deplasmanında telafi edilmesi gerektiğini ifade etti.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş ise, Turgutluspor maçında mağlup duruma düştükten sonra rakiplerinin skoru koruma çabası içerisine girerek kapandığını belirterek, "Beraberliği sağlamak için her şeyi denedik ancak başaramadık. Alanyaspor maçını kazanarak bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 12:24:00
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 23:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?