2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Youla Denizlispor'da

YOULA, DENİZLİSPOR'DA

Denizlispor Eskişehirspor'dan ayrılan Gineli futbolcu Souleymane Youla ile sözleşme imzaladı.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve geçen sezon Eskişehirspor'da oynayan Souleymane Youla tartışmalı bir şekilde Türkiye'den ayrılmıştı. Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, golcü oyuncu ile bir süredir sürdürdüğü görüşmeleri sonuçlandırarak bugün anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki Gineli futbolcu bugün kulüp binasında Denizlispor İkinci Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Genel Menajer Özhan Çetin ve bazı yöneticilerin de katıldığı imza töreniyle kendisini Denizlisporlu yapan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Denizlispor İkinci Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, ikinci yarıya daha güçlü bir takımla başlamak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Youla kendisini ispat etmiş bir futbolcu. Denizlispor'a yararlı olacağını düşündüğümüz için kendisiyle anlaştık. Bu transferin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Gerekli gördüğümüz mevkilere transferlerimiz sürecek" dedi. Türkiye'de bir çok teknik direktörle çalıştığını ve kimseyle problem yaşamadığını belirten Youla ise,

"Şu anda sadece Denizlispor'un başarılı olmasını düşünüyorum. Başka konular beni ilgilendirmiyor" dedi.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra Belçika'ya gittiğini ve burada antrenmanlarını sürdürdüğünü belirten Youla, teknik direktör Hakan Kutlu'nun uygun görmesi halinde Fenerbahçe maçında oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

Denizlispor'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Youla daha sonra Yeşil-siyah bayrakla objektiflere poz verdi.

YOULA, DENİZLİSPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 17:38:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 16:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?