2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Youla nihayet döndü

DENİZLİSPOR'DA YOULA DÖNDÜ

Denizlispor'da izinsiz olarak Bolu kampına katılmayan ve noter kanalıyla tutanak hazırlanan golcü futbolcu Youla, ligin başlamasına bir hafta kala Denizli'ye geldi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı ekipte, geçen sezon ortasında transfer edilen Gineli oyuncu Youla, Bank Asya 1.Lig'de oynamayı düşünmediği açıklamıştı. Sezon başında Denizli'ye gelen ancak Bolu kampına izinsiz katılmayan Youla beklenmedik bir anda Denizli'ye döndü. Denizlispor yönetiminin antrenmanlara katılmadığı için tutanak hazırlattığı golcü oyuncunun kulübüne 20 günlük rapor gönderdiği öğrenilirken, Youla'nın durumu ile ilgili son kararın önümüzdeki günlerde verileceği kaydedildi. Denizlispor yönetiminin yıllık 750 bin Euro maliyeti olan Youla'nın alacağı parada indirim yaparak 300 bin Euroya inmesini teklif edeceği, bunun kabul edilmemesi halinde sözleşmenin karşılıklı feshedilmesi veya oyuncunun kiralanması yoluna gidileceği öğrenildi. Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, Youla'nın Fransa ve Belçika'da kulüp aradığını öğrendiklerini belirterek, "Youla Denizli'ye döndü.

Biz de bu oyuncunun menajerini Denizli'ye davet ettik" dedi.

Öte yandan Denizlispor gelecek hafta başlayacak lig öncesi son ciddi sınavında Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Fethiyespor'la karşılaşacak. Yarın akşam Atatürk Stadı'nda oynanacak hazırlık maçında oyuncuların son durumunu görecek olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, gidecek oyuncuları da bu maçtan sonra belirleyecek. Denizlispor Koleji ise kiralandı. Büyük umutlarla yıllar önce satın alınan ancak bir türlü istenen duruma gelemeyen Denizlispor Koleji, aylık 45 bin lira bedelle Doğa Kolejleri'ne 10 yıllığına kiralandı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 14:39:05
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 18:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?