6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Yüzücülerin hedefi olimpiyat

DENİZLİLİ YÜZÜCÜLERİN HEDEFİ OLİMPİYAT

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizlili yüzücülerinin yeni hedefinin olimpiyat olması gerektiğini söyledi.

Edirne'nin Kırkpınar ilçesinde 11-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Kırkpınar Yüzme Müsabakaları'na katılan Denizlispor Yüzme Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nu ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ndeki ziyaret sırasında sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Ahmet İbanoğlu, hedefin 2016 olimpiyatları olduğunu açıkladı. Ziyarette milli takımlarda da görev alan Denizlispor Yüzme Antrenörü Melek İpekçi'yi çalışmalarından dolayı kutlayan İbanoğlu, "İnanıyorum ki olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek yeni sporcular kazandıracaksın. Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Denizli adını en iyi şekilde temsil ettiniz. Bizlere düşen hangi görev olursa olsun elimizden geleni yapacağız. Her zaman arkanızda size destek olacağız" dedi. Yüzücüler Samet Balban, Özüm Öner ve Serkan Tuvay'ı da olimpiyatlar konusunda desteklediğini söyleyen İbanoğlu, "Olimpiyatlara katılıp, buradan da derecelerle döneceğinize inanıyorum" dedi.

Denizlispor Yüzme Antrenörü Melek İpekçi ise bugüne kadar gösterdiği destekler nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'na teşekkür ederek, "Bugün geldiğimiz noktada elde ettiğimiz başarıları bir takım olarak başardığımızı düşünüyorum. Bu takımın kuşkusuz en önemli parçası Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu ve Denizlispor yönetimidir. Sayın İbanoğlu ilk günden bu yana bizlere koşulsuz destek verdi her zaman arkamızda yer aldı. Bizler için tüm olanaklarını seferber etti" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 13:41:02
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 17:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?