3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zabıta denetimlerini sürdürüyor

DENİZLİ ZABITASI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın sağlığı için işyerlerine yönelik sürdürdüğü denetimlere ara vermiyor.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki döner ve ızgara salonlarında denetimler yaparak, kurallara uymayan işyeri sahiplerini uyardı. Zabıta ekipleri kontrollerde açma ruhsatı, sağlık karneleri, genel temizlik, fiyat listesi ve çalışanlarda iş gömleği ve iş başlığı olup olmadığı denetlendi.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, denetimlerin sadece döner ve ızgara sınırlı kalmayıp tüm işyerlerini kapsayacak şekilde devam ettiğini söyledi. Akbulut, denetimlerde temiz üretim yapan ve halk sağlığına önem veren işyeri sahiplerine de teşekkür ederek, "Denizli Belediyesi olarak, halkımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzlukların takipçisi olacağız. Zabıta ekiplerimizce kontrollerimiz aralıksız devam edecek. Halk sağlığı bizim için birinci sırada gelir. Temizlik ve sağlığa uygunluk konusunda hiç taviz vermeden istenilen seviyeye getirilmesi, halkımızın daha temiz ve güzel ortamda gönül rahatlığıyla hizmet almalarını sağlanması amaçlanmaktadır. Denetimlerde standartlara uyanlara da teşekkür ediyoruz" dedi.

Akbulut, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşların günün her saatinde alo 153 Belediye Hattını aramalarının yeterli olduğunu söyledi.

DENİZLİ ZABITASI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 17:49:03
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 18:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?