3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zeybekci, mazbatasını aldı

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, mazbatasını aldı.

29 Mart mahalli seçimlerinde AK Parti'den Denizli Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekci, ikinci defa Denizli Belediye Başkanlığı'na seçilerek bugün törenle mazbatasını aldı. Vali Vefki Ertür Kız Meslek Lisesi'nde bulunan Seçim Kurulu'na gelen Nihat Zeybekci, ilk olarak çevrede bulunan bazı iş yerlerini ziyaret edip vatandaşlarla tokalaştı. Seçim kurulunda görevli personeli de çalışmalarından dolayı kutlayarak tek tek tokalaşan Nihat Zeybekci, daha sonra Denizli 1. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş'un elinden mazbatasını aldı.

Mazbatalarını almaya gelen diğer partilerin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleriyle de tokalaşarak tebrik eden Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, seçimlerin Denizli ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Seçimlerin barış ve huzur içerisinde yapılması için büyük çaba sarfeden başta seçim kurulu çalışanları olmak üzere güvenlik ve diğer birimlerde görevli herkese teşekkür ederim. Seçimlerin Denizli'ye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
Seçimler sonucunda il genel ve belediye meclisine çalışan diğer partilileri de kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Denizli Belediye Başkanlığı seçimlerinde bin 105 sandıkta 337 bin 137 seçmenden 292 bin 193 kişi oy kullanırken, 280 bin 846 oy geçerli sayıldı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, oyların 112 bin 217'sini alarak yeniden belediye başkanlığına seçildi. CHP adayı Hüsamettin Ataman 84 bin 760, MHP adayı Ümit Bahtiyar da 61 bin 782 oy almıştı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:57:14
Güncelleme :6 Nisan 2009 Pazartesi 18:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?