3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zeybekci, muhtarlarla biraraya geldi

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, il merkezindeki mahalle muhtarları ile kahvaltıda biraraya geldi.

Geçen bir yılın genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Zeybekci, muhtarlara daha sık diyalog kurma ve diledikleri zaman kendisi ile görüşmeleri çağrısını yineledi.

Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği toplantıda bazı mahalle muhtarları sorunlarını yazılı olarak verdiklerini ancak henüz sonuç alamadıklarını, bazıları ise telefonla başkana bizzat ulaşarak işlerini çözdüklerini dile getirdiler. Yeni mahalle muhtar vekili ise İncilpınar'daki uygulamalar ile belediyenin mahallelerindeki hizmetlerinden ötürü mahalleli adına başkana teşekkür etti.

Muhtarları dinleyen Başkan Nihat Zeybekci, bütün muhtarlara günün her saatinde kendisine ulaşmaları için telefonlarını tekrar not ettirdi. Mahalle muhtarlarının tamamı ile birebir görüşme ve sorunları yerinde görüp birlikte değerlendirme teklifini de yineleyen Zeybekci, "Bu şehrin anası ölmüş, bu şehir öksüz kalmış ama bunu şimdiye kadar söyleyen olmamış" dedi.

Zeybekci, "Çocuklarımızdan emanet aldığımız bu şehri aldığımızdan daha iyi yarınlara bırakmak zorundayız. Bu bizim sorumluluğumuz, hatta hepimizin ortak sorumluluğu, bizden en çok hesap soracak olanlar çocuklar ve gençlerdir. Bu gün bizim yapmak için uğraş verdiğimiz projeleri en iyi gençler anlamaktadırlar ve gelecekte de bize teşekkür edecekler" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 17:33:24
Güncelleme :23 Nisan 2005 Cumartesi 17:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?