3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zeybekçi Aşure Günü'ne katıldı

Denizli'nin Fatih Mahallesi'nde, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Aşure Günü binlerce kişiyi bir araya getirdi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Belediyesi'nin tamamlama aşamasına getirdiği Fatih Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleşen Aşure Günü'ne katıldı. Başkan Zeybekci ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel vatandaşlarla birlikte aşure yedi.

Nihat Zeybekci, Fatih Mahallesi'ne verdikleri kapalı pazar yeri sözünü tuttuklarını belirterek, 'Asla yalan söylemeyeceğiz, söz verdik mi canımız pahasına tutacağız, emanete sahip çıkacağız' şeklindeki üç altın kuralla hareket ettiklerini söyledi.

Verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini, tutamayacakları sözleri ise vermeyeceklerini belirten Zeybekci, şöyle konuştu: "Kapalı pazar yerinin açılışını kısa süre sonra yapacağız. Kapalı pazar yerleri, mahallelerin sosyal aktivitelerinin yapabileceği şekilde inşa edildi. Aynı zamanda çocukların güneşten, yağmur ve soğuktan korunarak spor yapabilecekleri alanlar olarak da kullanılacak. Kapalı pazar yerinin altında bölgenin bütün ihtiyacını karşılayacak etüt merkezi ve 300 kişilik de toplantı salonu bulunuyor."

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:08:48
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 18:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?