2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekci çocukları dinledi

BAŞKAN ZEYBEKCİ  ÇOCUKLARI DİNLEDİ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli'de yapılan her şeyin çocukların yaşam kalitesini yükselmek için olduğunu söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Kınıklı Basma Sanayi İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi. Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya Kınıklı Basma Sanayi İlköğretim Okulu Okul Müdürü Ebubekir Baldan, sınıf öğretmeni Mehmet Akbaba, öğrenci velileri Mustafa Yastıkçı ve Fusun Işılay da katıldı.

Öğrencilerin kendisi ve belediye çalışmaları ile ilgili sorularını cevaplandıran ve öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Zeybekci, "Bu kentte yapılan her şey aslında sizin geleceğinize yapılan yatırımdır. Sizin yaşam kalitenizi nasıl yukarıya çekebiliriz diye uğraşıyoruz. Belki bu günlerde sıkıntılar çekiyoruz. Ancak tüm bu çalışmalar bittiğinde göreceksiniz hepiniz bu şehirde yaşamaktan gurur duyacaksınız” dedi. Denizli'de gerçekleştirilen birçok çalışmada en büyük desteği çocuklardan aldıklarını belirten Başkan Zeybekçi, özellikle çevre konusundaki uygulamalara yetişkinlerden çok çocukların sahip çıktığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 17:40:01
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 17:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?