2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekçi güvence verdi

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Denizli Belediyesi'ne bağlanacak çevre beldelerin belediyelerini ziyaret ederek, bu belediyelerde çalışanlara işlerinin başında kalacaklarını söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yerel seçimlerden sonra Denizli Belediyesi'ne bağlanacak olan, Gümüşler, Göveçlik, Üçler, Hallaçlar ve Bereketli belediyelerini ziyaret etti. Belediye başkanlarıyla bir araya gelen Zeybekci, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı başkanlara teşekkür etti.

Zeybekci, belediyelerin çalışanlarıyla da toplantılar düzenleyerek, 29 Mart sonrasına ilişkin süreç hakkında bilgi verdi. Seçimlerden sonra bu belediyelerin çalışanlarının işlerine son verileceğine dair dedikodular çıkarıldığını belirten Zeybekci, çalışanların görevlerinin başında kalacaklarını söyledi.

Zeybekci, "30 Mart sabahı bu belde belediyeleri Denizli Belediyesi'nin bünyesinde görev yapmaya başlayacaklar. Bu belediyelerde çalışan hiçbir arkadaşımız işinden olmayacak. Bu konuda ortada bazı dedikodular dolaşıyor. İşten çıkartmalar yaşanacağına dair asılsız haberler yayılıyor. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın. Bu konuda kaygınız olmasın. Değişen tek şey, belediyenin dışındaki tabelalar olacaktır. Herkes görevinin başında kalacaktır. Hizmetler aksamadan devam edecektir. Bazı birimlerin teknik altyapılarının 30 Mart tarihine kadar Denizli Belediyesi ile entegre olmasını sağlamalısınız Sizden istediğim tek şey bu. İçiniz rahat olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?