2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekci icraat anlattı

NİHAT ZEYBEKCİ 6 YILI DEĞERLENDİRDİ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci 6 yıllık hizmetleri değerlendirdi.

2004 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçildikten sonra 29 Mart 2009 seçimlerinde de güven tazeleyen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, geride kalan 6 yılda yapılan çalışmalar ve hedeflerle ilgili toplantı düzenledi.

Denizli Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, bazı meclis üyelerinin yanı sıra, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 6 yıllık hizmet süresinde ülkeye ve Denizli'ye hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Allah bize millete hizmet etme şerefini verdi. Millete direk hizmet etmek her kula nasip olmaz" dedi. 6 yıllık süre içerisinde Denizli halkına şükran ve minnet borcu olduğunu ifade eden Zeybekci, "Ne mutlu bize ki, Denizli'de sokağa çıktığımızda 6 yıllık geçmişte şunu söz vermiştiniz, bu sözünüzü tutmadınız, yalan söylediniz, emanetin kıymetini bilmediniz diye hiç bir şey söylenmedi. İnsan hatalarla doludur. Bizim de hatalarımız, kusurlarımız olmuştur. Ama hiç bir zaman isteyerek vatandaşın hakkını gaspetmek veya haksızlık yapmak gibi bir şey olmadı" diye konuştu. 6 yıllık süre zarfında köprülü kavşaklardan üst geçitlere, parklardan spor sahalarına, kapalı pazaryerlerinden etüt merkezlerine kadar bir çok hizmete imza attıklarını ancak 100 Yılın Dev Projesi olarak adlandırılan alt yapı çalışmalarının bunların hepsinin çok üstünde bir çalışma olduğunu ifade eden Zeybekci, "Bu çalışmalarımızda halkımızdan büyük bir sabır ve destek görüyoruz. Bu çalışmamız tüm çalışmalarımızın toplamından daha önemli. İnşallah Mayıs ayı sonunda bunu tamamlayacağız" dedi.

Denizli'nin su zengini bir il olmadığını, Gökpınar ve Derindere havzalarından gelen içme suyunun her yıl düşmesine rağmen Denizlililere su sıkıntısı yaşatmamak için önlemleri aldıklarını kaydeden Nihat Zeybekci, "Yaptığımız su depoları ile olumsuz bir durum olması halinde 3 güne yakın su verebilecek durumdayız. Biz gelecekle ilgili suyu garanti altına almak için önemli bir çalışma yürütüyoruz" ifadelerini kullandı. Denizli'yi mahallenin en güzel kızı olarak gördüklerini ve yaşadıkları sürece bu şehre olan aşklarının bitmeyeceğini söyleyen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Eğer Denizli halkı bize destek vermeseydi, bizi teşvik ve tahrik etmeseydi, dua edip sabır göstermeseydi bu yaptıklarımızın hiç biri olamazdı. Bu destek olmasaydı parmağımızı bile kıpırdamazdık" dedi. Denizli'nin Türkiye'nin parlayan bir yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Zeybekci, hedefinin Denizli'yi bir kaç konuda dünyada 'En' olan şehirler arasına görmek olduğunu söyledi.

NİHAT ZEYBEKCİ 6 YILI DEĞERLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 18:32:01
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 18:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?