2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekçi mahallelerde oy peşinde

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmaları çerçevesinde, Karşıyaka ve Anafartalar mahallelerini ziyaret ederek destek istedi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Nihat Zeybekci, 5 yılda yaptıklarını anlattıktan sonra bir 5 yıl için daha destek istedi. Denizli'yi bugünlere Denizlililerle birlikte getirdiklerini anlatan Zeybekci, yeni dönemde de Denizli halkıyla birlikte hizmet yolculuğuna devam edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını akşam yapan ve hazırlanan çadırlarda vatandaşlarla bir araya gelen Nihat Zeybekci, 5 yıl önce vatandaşların hizmetkarı olmak üzere yola çıktığını ifade etti.

Yeni dönemde de Denizlililerle birlikte bu kente hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Zeybekci, "Denizli'deki gelişmeleri Türkiye yakından takip ediyor. Yaptığımız hizmetleri ülkemizin dört bir tarafından görmeye geliyorlar. Bunlar 5 yıl önce hayal bile edilemezdi. Size 5 yıl önce temizlik personelleri kapınızın önünü süpürecek, kaldırımlarınızı düzenli temizleyecek denilseydi inanır mıydınız? Önceden bu temizlik işleri belediye ile valilik arasındaki caddede olurdu. Ama şimdi sokak araları bile temizleniyor. Bugün ülkenin gıptayla baktığı projeleri halkımıza sunduk. Bu projelerin tamamını sizlerle başardık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 5 yıl önce 'Denizli'yi Ege'nin vizyon kenti yapın' dedi. Ege'nin vizyon kentini birlikte başardık, dünya kenti Denizli hedefine de birlikte ulaşacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?