2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekçi şehit aileleriyle buluştu

BAŞKAN ZEYBEKÇİ, ŞEHİT AİLELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Denizli Muharip Gaziler Derneği Yönetimi ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Yönetimiyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, sivil toplum örgütlerinin yönetimleri ile bilgi alışverişinde bulunmak ve taleplerini almak için gerçekleştirdiği toplantılarına devam ediyor. Başkan Zeybekci, Denizli Muharip Gaziler Dernek Yönetimi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Yönetimi ile Çamlık Kır Kahvesi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Oda, dernek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile farklı zamanlarda bir araya geldiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını böylece kent yönetiminde sivil toplum örgütlerinin önerilerinden de yararlandıklarını belirten Başkan Zeybekci, "Bizim için farklı anlamlar taşıyan bu iki önemli derneğimizin yöneticileri ile bir arada olmak onurdur" dedi.

Denizli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken isteklerini ve sorunlarını söyledi. Her iki derneğin yöneticilerinin taleplerini alan Başkan Nihat Zeybekci, "Sizin talepleriniz bizim için önemli. Bu vatan için kan akıtan gazilerimiz ile şehitlerimizin bize emanet ettiği ailelerinin istekleri bizim için bir emir. Denizli Belediyesi'nin tüm imkanlarını kullanarak sizleri rahat ettirmeye çalışacağız. Sizlerin hakkını ödemek imkansız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Biz ve bu vatan, sizlere çok şey borçlu" dedi.

BAŞKAN ZEYBEKÇİ, ŞEHİT AİLELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 17:07:00
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 17:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?