6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Zeybekci vatandaşlarla buluştu

ZEYBEKCİ BEYAĞAÇ'TA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci Beyağaç ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde ilçe halkına seslendi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci ilk mitingini Beyağaç ilçesinde gerçekleştirdi. İlçe merkezinde coşkulu bir şekilde gerçekleşen mitinge halk yoğun ilgi gösterdi. Miting öncesi Zeybekci, ilçe halkı tarafından davullarla zurnalarla karşılandı. Zeybekci önlerinde 12 Haziran'da çok önemli bir seçimin olduğunu belirterek, ''Türkiye AK Parti iktidarıyla çağ atlamıştır. Denizli kent merkezinde yaptıklarımız ortada ufkumuz geniş, bizi geleceğe taşıyacak projelerimiz var. Hizmete devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'nin dünyada yedinci büyük ekonomiye sahip ülke olmayı hedeflediğini belirten Zeybekci, "Türkiye gelişiyor ve dünya ile yarışıyor. Benim insanım Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyacak. Denizli de Türkiye'nin ve Dünyanın marka şehri olacak. Denizli'yi siyasette lider kent haline getireceğiz. Bunun içi yapmamız gereken tek olmak bir olup güç birliği yapmaktır '' diye konuştu.

Konuşması sık sık sloganlar ve alkışlarla kesilen Zeybekci, "Çocuklarımız artık akıllı tahtalarla, bilgisayarla eğitim alıyor. Tarıma ve hayvancılığa verilen destek 10-15 misli arttı. Bunlar yeterli mi? Hayır. Benim vatandaşım 2 bin dolar civarında gelir seviyesinde iken bir şey istemiyordu, umutsuzluk içinde idi. Ama şimdi 11 bin dolarlar seviyesine çıktı. İstemeye başladık. Hizmeti talep ediyor. Çünkü bizden umudu var. Talebi yoksa bizden umudu kesmiş demektir. Şimdi vatandaşımız yaptıkça daha fazlasını istiyor. İstemekte en doğal hakkı" ifadelerini kullandı.

Beyağaçlılara çağrıda da bulunan Zeybekci, "Tek olalım güçlü olalım. Türkiye 2023 hedefine doğru ilerlediğinde o kemikleşmiş problemler bıçakla kesilmiş gibi yok olacaktır. Çeteciler, terör gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. Çünkü bataklık kuruyunca sinekler yok olacaktır" diye konuştu.

ZEYBEKCİ BEYAĞAÇ'TA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 15:56:01
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 19:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?