2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekçi yeniden başkan

Denizli'de AK Parti Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin kesin olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçilmesi partilileri sokağa döktü.

29 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti Denizli Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci rakiplerini geride bırakarak yeniden belediye başkanı seçildi. Oy sayım işleminin sürdüğü Denizli'de AK Parti Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin kesin olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçilmesi partilileri sokağa döktü. Sonuçların büyük bölümünün açıklanması ve oyların yüzde 40'tan fazlasını alan AK Parti'de partililer Delikliçınar Meydanı belediye binası önünde toplandı. Zeybekci, kendisi lehine tezahüratlarda bulunan partililere önce belediye başkanlığı odasından el sallayarak selamladı.

Daha sonra AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Mithat Ekici ile eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte kurulan platforma çıkan Zeybekci, Denizli'nin yeniden hizmetlere devam yönünde oy kullandığını belirterek, "Ben hem AK Parti, hem CHP hem MHP hem de diğer partilerin de belediye başkanı olmayı sürdüreceğim. Bana iftira atanlara hakkımı helal etmeyeceğim" dedi.

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Nihat Zeybekci, daha önce planlanan seçim kutlamalarını, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındakilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sebebiyle iptal ettiklerini belirterek, "Başta adam gibi adam olan Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındakilere Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 22:34:21
Güncelleme :30 Mart 2009 Pazartesi 00:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?