2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekci'den 30 Ağustos mesajı

BELEDİYE BAŞKANI ZEYBEKCİ'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmadığını esaret altındaki birçok ulusa da örnek olduğunu söyledi.

Başkan Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zeybekci mesajında, Türk Milleti'nin özgürlüğü ve bağımsızlığı uğrunda nice yokluk ve yoksulluklara rağmen gözünü kırpmadan canını feda edebileceğini gösterdiğini ve bunu da 30 Ağustos Zafer Bayramı'yla taçlandırdığını hatırlattı. Mesajında, 26 Ağustos günü başlayan 30 Ağustos'ta doruk noktasına ulaşan ve 9 Eylül'de öncelikli hedefine ulaşan bu ulusal şahlanışın yıldönümünü bir kez daha gururla kutlandığını dile getiren

Zeybekci, şöyle konuştu: "30 Ağustos Zaferi, Yüce Türk Milleti'nin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. 30 Ağustos öyle bir zaferdir ki, bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmamış esaret altındaki birçok ulusa da örnek olmuştur. Zaferin yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 14:59:01
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 15:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?