2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekci'den 55 muhtara plaket

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, beş yıllık görev süresinin sonunda, birlikte çalıştığı 55 mahallenin muhtarını plaketle ödüllendirdi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediye sınırları içinde bulunan 55 mahallenin muhtarıyla yemekte bir araya geldi. Denizli Belediyesi'ndeki yemeğe, başkan Zeybekci, başkan yardımcıları, Muhtarlar Odası Başkanı Sebahattin Çolak ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Muhtarların belediye çalışmalarına destek olduğunu, kentte kazandırılan eserlerin birlikte başarıldığını ifade eden Başkan Zeybekci, "5 yıllık dönemde muhtarlarla verimli çalıştık. Muhtarlardan aldığımız destekle başarılamaz denilen birçok hizmeti halkımıza sunduk. Muhtarlara bize olan destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Zeybekci, belediye ve muhtarların millete hizmet etmekten başka amaçlarının olmadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Kastımız ve amacımız millete hizmetten başka hiçbirşey değil. Onun için her şeyi yapmaya çalıştık. İstemeyerek de olsa kırdığım bütün kalpler için sizlerden özür dilerim. Davamız millete hizmet davası. Muhtarlık seçimlerinde de adaylara başarılar diliyorum. Milletimizin seçtiği muhtar benim başımın tacıdır."

Muhtarlar Odası Başkanı Sebahattin Çolak da, muhtarlar adına yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye tüm muhtarlar adına teşekkür etti. Çolak, başkanın birçok muhtarlık binasını düzenlediğini, odaya klima aldığını ve daha iyi çalışma ortamı sunduğunu söyledi. Zeybekci'nin tüm muhtarlara da internet bağlantılı bilgisayar aldığını anlatan Çolak, şunları söyledi: "Bazı konularda başkanımızla fikir ayrılıkları oldu. Başkan Zeybekci'nin seçim yaklaşmasına rağmen geçmişteki sözlerinden en ufak bir değişme olmadı. Seçim için tavizci yaklaşımı yok. Denizli için birlikte çalışmaya devam etmeyi temenni ediyorum."

Başkan Zeybekci konuşmaların ardından tüm muhtarlara başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?