2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zeybekci'den hizmet turu

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, sanayici, iş adamı, dernek ve oda temsilcileri için şehir turu düzenledi.

Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine, belediyenin son beş yılda kente kazandırdığı yatırımları gezdirdi. Başkan Zeybekci ve beraberindekiler, ilk olarak gecekondu bölgesi Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde yaptırılan konutları ve çevre düzenlemelerini inceledi.

Daha sonra Denizli'nin en büyük kapalı spor salonu olarak inşa edilen Dokuzkavaklar Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu'na geçildi. Zeybekci, burada konuklarına salon hakkında bilgi verdi. Ardından, atık su arıtma tesisi, köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, sentetik çim sahalar, kapalı pazar yerleri, Sümerpark, Umutkent 1-2-3, 800. Yıl Konutları 1200 Evler, bulvar düzenlemesi ve son olarak restore ettirilip Denizli'nin hizmetine sunulan tarihi Denizli Belediyesi Konservatuvar binası gezildi.

Gezinin ardından Denizli Belediyesi'nde iş adamlarına yemek veren Nihat Zeybekci, "5 yıl önce ben de sizin yerinizdeydim. Belediye başkanı olmak ise çok büyük bir şans. İşadamı olarak beş yıl sonrasında sonucunun bu kadar güzel olacağını algılayamazdım. Ama şimdi çok kutsal bir görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Hepsinden önemlisi, yolda çocukların size el sallaması, yaşlıların gördüğü her yerde 'Allah razı olsun' demesi, kadınlarımızın hizmetlerden dolayı teşekkür etmesi dünyalara bedel" dedi.

SİYASETE GİRİN
İş adamlarından siyasete girmelerini isteyen Zeybekci, şöyle konuştu: "Siyasetten uzak kalırsanız, bu milletin sorunları başka yerde çözülmeye çalışılır. Millet, sorunlarının çözümünü sadece siyasette görsün. Hiçbir şeyden medet beklemesin. Siyaset kutsal bir iştir."

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer de, kentin çehresindeki olumlu değişimden ve hizmetlerinden dolayı Zeybekci'ye teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?