3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zeybekci'den Ramazan ziyaretleri

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ramazan Şenlikleri etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ramazan ayının sevincini ve coşkusunu her akşam Denizli'nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Ramazan süresince her gün Denizli'nin farklı bir mahallesinde kurulan şenlik alanını dolduranlarla bir araya gelen Başkan Zeybekci'ye özellikle çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

Dün akşam Kınıklı Mahallesi'nde düzenlenen şenliklerde tiyatro ve illizyon gösterisi büyük beğeni toplarken, Denizli Belediye Konservatuarı Mehteran Takımı da bir konser verdi. AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici ile İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'le birlikte şenliklerde vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci vatandaşların Ramazan aylarının yanı sıra 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutlayarak, "Bize bu güzel ülkede yaşama onurunu veren şehitlerimizi minnetle anıyoruz Başta ulu önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve bizim için kanını döken gazilerimizi minnetle şükranla bir kere daha anıyorum.

Denizli Belediye Başkanı Zeybekci, daha sonra Asmalıevler Mahallesi'nde oturan Hüseyin- Necime Aktuğ çiftini ziyaret etti. Yaşlı çiftle bir süre sohbet eden ve ikramlarından alan Zeybekci ve ihtiyaçları olması halinde kendisine rahatlıkla ulaşabileceklerini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 18:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?