3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zeybekci'ye esnaf desteği

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Hurdacılar Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.


Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcıları Ali Alaybeyoğlu ve Mahmud Güngör'le Yeni Hurdacılar Sitesi'ni gezdi. Başkan Zeybekci ve beraberindekileri, Hurdacılar Sitesi Başkanı İmdat Aday ve yardımcılarından Musa Ecirli karşıladı.

Site binasında düzenlenen toplantıda, site esnaflarının duyarlılığı sayesinde, hurdacıların şehir dışına çıkarıldığını belirten Nihat Zeybekci, "Buradaki esnafların ileriyi gören düşünceleri, birçok esnafa örnek oldu. 40 ton yük taşıyan bir kamyonun şehir içindeki bir hurdacının önünde durması kadar çirkin görüntü olamaz. Kamyonun parkı, asfalta vereceği zarar da diğer olumsuzluklar. Buna belediyede müsaade etmez. Bu anlamda şehir merkezinde bizleri büyük bir dertten kurtardınız. Sizlerin de katkılarıyla şehir içinden hurdacılık alınıp şehir dışına taşındı. Emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizi ayrıca sevindirdi" dedi.
Hurdacılar Sitesi Başkanı İmdat Aday da başkan Zeybekci'nin görevi süresince Denizli'nin çevresini olumlu yönde değiştirdiğini ifade ederek, "Bizler gönlümüzle sizlerin yanındayız. Denizli'nin çehresini değiştirdiniz. Bundan biz de faydalandık. Sizin yeniden belediye başkanı olmanız gerekiyor. Bir dönem daha belediye başkanı olmanızı istiyoruz" dedi. İmdat Aday, ziyaretin anısına Zeybekci'ye plaket verdi.
Başkan Zeybekci de bunun üzerinde, Denizli Belediye Başkanlığı için aday olduğunu hatırlatarak, 'Denizli halkı teveccüh gösterirse sizlere hizmet etmeye devam edeceğim' dedi.
Denizli Belediye Başkanı Zeybekci ve yardımcıları, toplantının ardından esnaflar fotoğraf çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 16:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?