2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Zonguldaklı öğrencilerden ziyaret

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın "Gençlik Değişim Projesi" kapsamında Zonguldak'a bağlı Çaycuma İlçesinden Denizli’ye gelen öğrenciler Vali Yavuz Erkmen'i ziyaret etti.

Ziyarete, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Şehabettin Alınbay, Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal, Denizli Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Kovan ve Çaycuma Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed Ardıç ile Zonguldak'lı öğrenciler katıldı. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Zonguldak'lı öğrencileri Denizli'de görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

22 öğrencinin ziyaretinde konuşan Vali Erkmen, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu bu uygulama, Milli Eğitim Bakanlığınca da iller arasında 'Gönül Köprüsü' projesi ile biraz daha yaygınlaştırıldı.

GSM'nin başlatmış olduğu projede iki il arasındaki gençlerin karşılıklı ilişki kurmaları amacıyla başlatılmıştı ve bu güne kadar da başarı ile sürüyor. Bu ziyaretin benim için ayrı bir önemi var. Ben Zonguldak Valiliği görevinden Denizli Valiliği görevine geldim ve bu arada iki il arasındaki gençler arasında güzel ilişkilerin kurulduğunu burada memnuniyetle görüyorum. Gençlerimizin birbirlerinin illerini tanımaları ve her bir köşesi birbirinden güzel ülkemizi tanımaları bizim için çok önemli. İnanıyorum ki burada oluşan dostluklar kalıcı olacak ve bir ömür boyu sürecektir. İlimize gelen sevgili gençlerimize hoş geldiniz diyorum ve Denizli'de güzel vakitler geçirmelerini diliyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Cansu Tuluk adlı öğrenci Vali Erkmen'e ziyaretin anısına Devrek Bastonu hediye etti. Vali Erkmen de ziyaretçilerin her birine Denizli tekstil ürününden oluşan hediyeleri verdi. Zonguldak'lı ziyaretçiler beş gün boyunca Denizli'nin tarihi, turistik, kültürel alanlarını gezecekler.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 19:24:52
Güncelleme :8 Temmuz 2008 Salı 19:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?