3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Zorla fuhuşa 8 tutuklama

Denizli'de yurtdışından getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 11 kişi gözaltına alınırken, fuhuş yaptırılan 6 kadın kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde liderliğini N.K. ve M.B. isimli şahısların yaptığı grubun Denizli il merkez, Baklan ve Çal ilçelerinde yurtdışından getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdıkları, fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin ettikleri belirlendi. Bunun üzerine 12 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda fuhuş yaptırıldığı tespit edilen bir otelde N.B., G.B. ve yabancı uyruklu C.K., İ.L. ve N.V. ile bir evde barındırılarak fuhuş yaptırılan eroin bağımlısı E.A. adlı 6 kadın kurtarıldı. Örgüt liderleri N.K. ve M.B. ile F.B., Ş.N., M.Ç., O.A., G.B., B.Y., S.A, B.K. ve T.A. adlı 11 kişi gözaltına alınırken, 2 kişinin de arandığı bildirildi. Yakalanan zanlıların üst, ev ve araçlarında yapılan aramada, 10 gram kubar esrar, 5 gram kenevir tohumu, 18 adet cep telefonu, 27 adet sim kart, 78 adet porno CD, 1 adet bilgisayar, 4 adet telsiz, 8 adet eroin enjektesinde kullanılmış enjektör, eroin eritmekte kullanılan kaşık, 150 gram eroin inceltmekte kullanılan limon tuzu, 1 adet tabanca, 2 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 7 adet tabanca fişeği, 6 adet av tüfeği fişeği ile 22 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılardan örgüt liderleri M.B. ve N.K.'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 15:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?